Avís legal

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de Lainurvi. Tots els drets estan reservats. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

PRIVACITAT

Lainurvi informa que, segons el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, la informació de caràcter personal utilitzada per aquest web està inclosa en un fitxer del que Lainurvi, S.L. n’és responsable.

Aviso legal

Este sitio web y todos sus contenidos, incluyendo los textos, imágenes, sonido y cualquier otro material, son propiedad de Lainurvi, S.L., Todos los derechos están reservados. No está permitida la modificación del web ni de sus contenidos.

PRIVACIDAD

Lainurvi informa que, según dispone la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, y la Ley 34/2002, de servicios de la sociedad de la información y comercio electrónico, la información de carácter personal utilizada en esta web está incluido en un fichero del que es responsable dicha empresa

Contacte

Lainurvi, S.L.


Pol. Industrial "Can Carner"

C/ Terra Alta, 2-4

08211 Castellar del Vallès

Barcelona

 

Telèfon: 93 715 45 47

Fax: 93 715 45 48

Email: lainurvi@lainurvi.com

 

 

Si desitja visitar les nostres instal·lacions o sol·licitar informació sobre els nostres productes, no dubti de posar-se en contacte amb nosaltres.